All-round timmerman (40 uur)

We zijn op zoek naar een ervaren, zelfstandige allround Timmerman. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die ruime ervaring heeft in de bouwsector en zelfstandig een klus kan starten. Werken bij M-press betekent werken in de regio Katwijk in een gezellig, gemotiveerd en hecht team met de nodige dosis humor. Uiteraard is er ruimte voor ontwikkeling en zijn er geregeld borrels en uitjes!
 
Ben jij de man met de hamer, sla jij spijkers met koppen en kunnen wij op jou bouwen? Dan gaan we graag met jou in gesprek!
 

All-round badkamer monteur (40 uur)

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een ervaren, zelfstandige allround Badkamermonteur. Ben jij al jaren actief als badkamermonteur en kan jij een badkamer en toilet van A tot Z zelfstandig monteren? Dan zoeken wij jou! Werken bij M-press betekent werken in de regio Katwijk in een gezellig, gemotiveerd en hecht team met de nodige dosis humor. Uiteraard is er ruimte voor ontwikkeling en zijn er geregeld borrels en uitjes!
 
Heb jij passie voor tegels en sanitair, ben jij zo vlug als water en wil je in een warm bad thuiskomen? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Bedankt voor je bericht! Wij proberen zo spoedig mogelijk contact met je op te nemen.

Wij proberen zo spoedig mogelijk je sollicitatie te beantwoorden.

Of neem contact op via onderstaand formulier